TopBadkamer.nl
Merk
Afmeting (cm)
Kleur front
Levertijd

Badmeubel Eiken

Badmeubel Eiken

Badmeubel Eiken

Wij zijn gespecialiseerd in massief eiken badmeubelen voor uw badkamer. Een eiken badmeubel hebben we in standaard afmetingen en in 40 kleuren. Daarnaast hebben wij ook een volledig maatwerk eiken badmeubel programma waarbij u zelf een badmeubel ontwerp kunt maken en vervolgens kunnen wij dit ontwerp realiseren.

Massief Eiken

Wij hebben een eigen meubelmakerij voor de vervaardiging van onze TopLine badmeubelen van massief eiken. De gehele corpus en lade zijn van 2cm dik massief eikenhout. De fronten zijn altijd van A-kwaliteit en eerste keus waardoor er geen knoesten zichtbaar zijn. Indien u wenst zijn knoesten uiteraard wel mogelijk indien u uw eiken badmeubel een klassiekere uitstraling wenst te geven. Het is ook mogelijk om het hout te borstelen waardoor er diepte ontstaat in de planken. Het mooiste van onze massief eiken badmeubelen is dat de houtnerf van o.a. de lades volledig doorlopen, dit geeft een extra luxe uitstraling.

Onze TopLine eiken badmeubelen worden bij lades voornamelijk uitgevoerd met een greep loze lade waar bij het front bovenaan of onderaan wordt afgewerkt met een 45 graden greep. Indien u wenst kunnen wij het eiken badmeubel uitvoeren met een push-to-open lade waarbij het front aansluit aan de bovenkant van de corpus. Wij kunnen het eiken badmeubel ook uitrusten met een greep indien gewenst.

Rubio Monocoat

Door toepassing van Rubio Monocoat is ons massief eiken badmeubel bestand tegen vochtige ruimtes zoals een badkamer. Rubio Monocoat is een olie welke het hout beschermt in 1 enkele laag. Bovendien is Rubio Monocoat leverbaar in meer dan 40 kleuren waardoor onze massief eiken badmeubelen perfect aansluit op uw badkamer ontwerp.

Onderhoud van Eiken Badmeubel

Het onderhoud van een eiken badmeubel is redelijk eenvoudig. Wij adviseren om een massief eiken badmeubel voornamelijk met een droge doek af te doen indien deze door gebruik vochtig is geworden. Er zijn speciale Rubio Monocoat onderhoud setjes welke bij elke geleverde TopLine massief eiken badmeubel geleverd wordt. Elke 3 tot 6 maanden adviseren wij om RMC REFRESH ECO spray toe te passen op het meubel, hierdoor frist het eiken badmeubel op en herstelt waar nodig van de geoliede oppervlakken.

Indien u een vocht op het eiken badmeubel niet afdoet bestaat de kans dat dit altijd zichtbaar blijft of dat het eiken gaat werken. Wij adviseren dus altijd vocht af te doen met een droge doek.

Ladegeleiders

Wij werken voornamelijk met BLUM of GRASS ladegeleiders voor onze massief eiken badmeubelen. Deze stevige ladegeleiders kunnen behoorlijk wat gewicht dragen en zijn altijd voorzien van soft close sluiting. Indien u wenst kunnen wij ook elektrische ladegeleiders van BLUM monteren waarmee de lade via een lichte tegendruk automatisch opengaat.