TopBadkamer.nl
Merk
Kleur
Materiaal
Levertijd

Baden

Baden

Ontdek de uitgebreide collectie baden op TopBadkamer.nl. Van vrijstaande baden tot inbouwbaden, wij hebben het allemaal. Maak uw badkamer compleet met onze kwalitatieve baden.

Solid Surface Vrijstaande Baden

Solid Surface vrijstaande baden hebben een duurzame eigenschap en brengen een zekere mate van design in uw badkamer. Wij leveren zowel solid surface vrijstaande ligbaden in mat wit als in mat zwart, mat grijs en mat taupe. Bovendien zijn onze solid surface vrijstaande baden in diverse modellen en diverse afmetingen leverbaar.

Bekijk onze ruime keuze corian vrijstaande baden online of kom langs in één van onze showrooms.

Wat is het materiaal Solid Surface?

Solid Surface is de verzamelnaam voor composietmaterialen die in de massa gekleurd zijn. Ze zijn massief en homogeen en kunnen gebruikt worden voor veeleisende toepassingen.

Alle Solid Surface producten hebben als basisbestanddeel Alluminiumtrihydraat (ATH). Als tweede component en bindmiddel maakt men gebruik van acrylaat- of polyesterharsen.

Aluminiumhydroxide verleent het materiaal een grote stijfheid en zorgt er ook voor dat het beter hittebestendig is dan andere kunststoffen.

Acrylaat en/of polyester geeft een flexibiliteit die vooral resulteert in goede verwerkbaarheid en hoge slagvastheid en sterkte.

De goede eigenschappen van Solid Surface zijn o.a:

massief, porienvrij en homogeen
vocht- en vlekbestendig, weert de meeste bacterien
sterk en duurzaam
onderhoudsvriendelijk
warm, tijdloos, mooi en robuust als steen
laat zich bewerken als hout
thermoformeerbaar
milieuvriendelijk en biologisch verantwoord
Het onderhouden van het materiaal Solid Surface

Voor normale schoonmaak kunt u een natuurlijke schoonmaakmiddel gebruiken, denk hierbij aan groene zeep, schoonmaakazijn. Mocht er zich een krasje voordoen in het materiaal dan kun u doormiddel van het gebruik van een sponsje en Cif het materiaal opnieuw ‘polijsten’. Dit kan door cirkelvormige bewegingen te maken over het oppervlak. Daarna het schoongemaakte oppervlak grondig naspoelen met lauwwarm water en droogwrijven met een schone zachte doek.