TopBadkamer.nl
Merk
Kleur
Materiaal
Afmeting (cm)
Vorm
Hoogte incl. poten (mm)
Levertijd

Vrijstaand ligbad Solid Surface

Vrijstaand ligbad Solid Surface

Ontdek de luxe van een Vrijstaand ligbad Solid Surface op TopBadkamer.nl. Onze Vrijstaand ligbad Solid Surface collectie biedt ongeëvenaarde stijl en comfort. Kies vandaag nog uw ideale Vrijstaand ligbad Solid Surface.

Vrijstaand bad Solid Surface

Een vrijstaand ligbad van Solid Surface is een ware eyecatcher in uw nieuwe badkamer. Mede door de uitstraling van een solid surface vrijstaand bad geeft u uw nieuwe badkamer een luxe- en design look van hoge kwaliteit. Een vrijstaand ligbad van solid surface is ook goed te combineren met een maatwerk solid surface wastafel welke wij ook in ons assortiment hebben.

Wat is het materiaal Solid Surface?

Solid Surface is de verzamelnaam voor composietmaterialen die in de massa gekleurd zijn. Ze zijn massief en homogeen en kunnen gebruikt worden voor veeleisende toepassingen. Alle Solid Surface producten hebben als basisbestanddeel Alluminiumtrihydraat (ATH). Als tweede component en bindmiddel maakt men gebruik van acrylaat- of polyesterharsen. Aluminiumhydroxide verleent het materiaal een grote stijfheid en zorgt er ook voor dat het beter hittebestendig is dan andere kunststoffen. Acrylaat en/of polyester geeft een flexibiliteit die vooral resulteert in goede verwerkbaarheid en hoge slagvastheid en sterkte.

De goede eigenschappen van Solid Surface zijn o.a:

  • massief, porienvrij en homogeen
  • vocht- en vlekbestendig, weert de meeste bacterien
  • sterk en duurzaam
  • onderhoudsvriendelijk
  • warm, tijdloos, mooi en robuust als steen
  • laat zich bewerken als hout
  • thermoformeerbaar
  • milieuvriendelijk en biologisch verantwoord

Het onderhouden van het materiaal Solid Surface

Voor normale schoonmaak kunt u een natuurlijke schoonmaakmiddel gebruiken, denk hierbij aan groene zeep, schoonmaakazijn. Mocht er zich een krasje voordoen in het materiaal dan kun u doormiddel van het gebruik van een sponsje en Cif het materiaal opnieuw ‘polijsten’. Dit kan door cirkelvormige bewegingen te maken over het oppervlak. Daarna het schoongemaakte oppervlak grondig naspoelen met lauwwarm water en droogwrijven met een schone zachte doek.