TopBadkamer.nl
Merk
Kleur
Afmeting (cm)
Levertijd

Badmeubelen

Badmeubelen

Ontdek de uitgebreide collectie badmeubelen op TopBadkamer.nl. Van moderne tot klassieke badmeubelen, wij hebben het allemaal. Verfraai uw badkamer met onze hoogwaardige badmeubelen.

Badmeubelen

Een badmeubel wordt vaak als de eye catcher gezien in een badkamer. Naast het feit dat een badmeubel functioneel moet zijn speelt design ook een grote rol. Er wordt vaak een onderscheidt gemaakt tussen een klassiek badmeubel, een tijdloze badmeubelen, design badmeubelen, minimalistische badmeubelen en rustieke massief eiken badmeubelen.

Maatwerk Badmeubelen
Wenst u een badmeubel op maat? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren maatwerk badmeubelen in volledig massief eiken of gelakte MDF badmeubelen in mat of hoogglans. Uiteraard worden als onze maatwerk badmeubelen voorzien van softclose laden.

Massief eiken badmeubelen
Onze massief eiken badmeubelen onderscheiden zich door een compleet badmeubel gemaakt van eikenhout. Wij werken niet met metalen of kunststof laden of laden gemaakt van spaanplaat. Bovendien worden onze maatwerk massief eiken badmeubelen behandeld met Rubio Monocoat waardoor het badmeubel beschermd wordt tegen vocht. Een prettige bijkomstigheid is de enorme keuze in kleuren van Rubio Monocoat.

Goedkope badmeubelen
Naast onze maatwerk badmeubelen hebben wij ook een uitgebreide selectie standaard maten badmeubelen uitgevoerd in diverse kleuren en diverse opstellingen. Veel badmeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar.