TopBadkamer.nl
Thuiswinkel Waarborg
Betaalmogelijkheden

Aanbetaling
Wij bieden u de mogelijkheid 25% aan te betalen bij een bestelwaarde vanaf € 1.000,-. U kunt deze keuze maken tijdens het bestelproces. Het restant dient op het moment na de levering te worden voldaan. Wij sturen u hiervoor een factuur. Als u kiest voor een aanbetaling dan is het niet meer mogelijk om voor de betaalmethode Rembours te kiezen.

Betalingen via Achteraf Betalen onder Rembours
Achteraf betalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, het factuurbedrag betaald nadat u de bestelling heeft ontvangen. Bij Rembours betekend dit dat u het factuurbedrag aan de pakketbezorger betaald bij de levering van uw bestelling. Voor de betaalmethode Rembours betaald u 35 euro + 2% van de orderwaarde. De normale tarieven voor het verzenden komen hier ook nog bij. Rembours kan tot een maximaal bedrag van 1.000 euro.

Rekeninginformatie
U kunt uw bankbetaling onder vermelding van uw persoonlijk ordernummer verrichten.

Onze bankgegevens zijn:
Bank: Rabobank Etten-Leur
Ten name van: Design Kranen Shop
Rekeningnummer IBAN: NL54 RABO 013 02 65 039
Swift/BIC code: RABONL2U

Indien u vanuit België wenst te betalen kunt u het factuurbedrag overmaken naar onderstaand banknummer

Bank: KBC bank Essen
Ten name van: Top Badkamer
Rekeningnummer IBAN: BE06 7330 4909 0922
Swift/BIC code: KREDBEBB

Heeft u internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet Top Badkamer echter meteen of de betaling is goedgekeurd. Uw bestelling wordt daarom direct verwerkt.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.